pensiuni, restaurante și altele

Constructii hidro

Image Not Available

CHE Hateg

0 Recenzii Adaugă la favorite

Centrala hidroelectrica Hateg este a unsprezecea din salba de microcentrale construite in aval de Centrala subterana Clopotiva si a treia care are un lac de acumulare .  Puterea instalata este de 12 MW si poate fi vizitata din exterior .

Citește tot →
Image Not Available

CHE Paclisa

0 Recenzii Pinpoint Adaugă la favorite

com. Totesti , jud. Hunedoara

Centrala hidroelectrica Paclisa este a saptea din salba de microcentrale construite in aval de Centrala subterana Clopotiva si a doua care are un lac de acumulare .  Puterea instalata este de 6 MW si poate fi vizitata din exterior .

Image Not Available

CHE Ostrov

0 Recenzii Pinpoint Adaugă la favorite

comuna rau de Mori, jud. Hunedoara

Centrala hidoelectrica Ostrov este a patra din salba de microcentrale construite in aval de Centrala subterana Clopotiva si prima care are un lac de acumulare .  Puterea instalata este de 6 MW si poate fi vizitata din exterior .

Barajul Gura Apelor

Barajul Gura Apelor

0 Recenzii Pinpoint Adaugă la favorite

Comuna Rau de Mori , jud. Hunedoara

Barajul de la Gura Apei (sau Gura Apelor), construit în munte, pe Râul Mare, la aproximativ 40 de km de Hațeg, este cel mai mare baraj de anrocamente și miez de argilă din Europa.

Construcția barajului a început în 1975. Dimensiunile lui sunt impresionante: 168 m Citește tot →

Proiect finanțat prin Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurală; Axa 4 LEADER; M 41.313 - Încurajarea activităților turistice.